середу, 27 листопада 2013 р.

Adobe Reader для Android

Всім відома і перевірена програма Adobe Reader для надійної роботи з .pdf документами в Android. Швидко відкривайте PDF-файли з інтернет-мережі, пошти або документи, що знаходяться на телефоні. Підтримується легке масштабування для більш детального перегляду документа, пошук по тексту, перехід на потрібну сторінку, копіювання тексту до буфера, закладки для швидкого переходу, читання анотацій до тексту.



В опціях Adobe Reader можна вибрати посторінкове перегортання, безперервну прокрутку, нічний режим. Підтримуються мініатюри для швидкої навігації, електронний підпис, швидке заповнення PDF-форм. Можна додати свій коментар у будь-якому місці pdf-документа або позначити вміст підкресленням, закресленням і за допомогою інструменту «Малювання вільних форм». Повернення на попередню сторінку організований в один дотик.

Завдяки функції блокування яскравості екрану, не перериваючись можна переглядати великі документи. А зберігати документи можна і в хмарному сервісі Acrobat.com. Користуючись хмарою, ви можете обмінюватися файлами з іншими користувачами, синхронізувати файли на різних пристроях.

Крім того, є можливість відкривати та переглядати файли, захищені паролем за допомогою сервера стратегій управління правами Adobe LiveCycle. Таким чином, можна захищати свої конфіденційні документи.

Звантажити та встановити Adobe Reader можна з інтернет-магазину Google Play.

Немає коментарів:

Дописати коментар