понеділок, 4 лютого 2013 р.

Zello — Інтернет рація для Android

Дуже простий, але в той же час дуже потрібний додаток для вашого телефону. Zello рація це, у своєму роді, унікальна програма, яка відкриває користувачеві чудову функцію — спілкуватися через канал інтернет з'єднання телефоном, використовуючи його як рацію.



Головним принадою додатка є те, що ви спілкуєтеся з друзями, створивши власний канал або використавши вже створену заздалегідь лінію без жодних перешкод. У вашому розпорядженні буде доступна можливість створити конференцію для 300 користувачів одночасно. При необхідності в розпорядженні користувача буде можливість обмежувати відвідуваність встановленого каналу шляхом встановлення пароля.



Ви зможете насолоджуватися високою якістю як прийому голосових даних так і передачі. Щоб звільнити руки, ви можете скористатися функцією підключення бездротової гарнітури. Створюйте канали, влаштовуйте конференції, спілкуйтеся і діліться з друзями своїм позитивним настроєм та добрими новинами.

Додаток має російськомовний інтерфейс, просте меню, а також безліч налаштувань. При необхідності користувачеві доступна функція виведення ярлика на робочий стіл.



Особливості програми:
  • Насолоджуйтеся винятково високою якістю сигналу в режимі реального часу;
  • Багатофункціональність та швидке налаштування додатка;
  • Величезна кількість користувачів в мережі;
  • Підтримка bluetooth гарнітур.

Звантажити Zello рацію з інтернет-магазину додатків Google Play.

Немає коментарів:

Дописати коментар